Tkanina wykonana jest z wysokiej jakości żeliwa odpornego na wysokie temperatury i zadrapania. Dwa rodzaje powierzchni do grillowania.
Gwarancja: | 24 miesiące |
Producent: | G21 |
Kategoria: | Akcesoria do grilla |
Kod towaru: | 1 472 250 |
Ulubiony produkt | Wydrukuj tę stronę Szukaj ceny |
Dalsze parametry | |
Rodzaj | ruszty |
Wymiary | |
Szerokość produktu | 20.5 cm |
Wysokość produktu | 1.0 cm |
Głębokość produktu | 43.0 cm |
Waga produktu | 3.0 kg |
Szerokość opakowania | 23.0 cm |
Wysokość opakowania | 10.0 cm |
Głębokość opakowania | 46.0 cm |
Waga produktu w opakowaniu | 3.0 kg |
Grillowanie na płycie z żeliwa da nowy wymiar idealnej delikatności jedzenia. Jesteś posiadaczem grilla BBQ Small, Big lub Ring G21? Masz ochotę na grillowany stek, ser, pstrąga, jaja, kiełbaskę, bakłażan, paprykę i inne przysmaki z letniej kuchni? Upewnij się, że posiadasz żeliwną płytkę G21 - na niej przygotujesz idealnie soczyste jedzenie.
Dlaczego płytka jest żeliwna?
Żeliwo jest jednym z najtrwalszych materiałów używanych do grillowania. Jest wysoce odporne na wysokie temperatury i zadrapania. Na każdej połówce żeliwa znajduje się inny rodzaj powierzchni. Jedna połówka jest gładka i będziesz używać jej głównie do grillowania plastry warzyw, jajek i serów. Druga połowa jest przeznaczona do właściwego grillowania steków, większych kawałków warzyw i ryb.
Warzywa są smaczne i zdrowe.
Czy chcesz przygotować mieszankę warzywną na swoim grillu? Możesz grillować na ruszcie, ale musisz pokroić warzywa na duże kawałki, aby nie wpadły w ogień. Ponadto warzywa z grilla można łatwo spalić, czego efektem będą wysuszone skwarki, a nie soczyste, zdrowe smakołyki. Idealnym rozwiązaniem jest grillowa płyta żeliwna. Grilluj warzywa w małych kawałkach. Uwierz, że będziesz mógł się cieszyć doskonałą mieszanką warzywną z grilla.
Co powiesz na kawałek mięsa?
Warto również wspomnieć o steku z grilla, Niestety większość soku wycieka z mięsa podczas grillowania, a stek robi się nieco sztywny. To nie jest to, na co mógłbyś mieć ochotę.
Podczas grillowania steków na płycie z żeliwa w mięsie zostaje większość soku. Na powierzchni pojawia się za to złota wysmażona skórka, a mięso jest miękkie i soczyste w środku.
Przygotowałeś już mięso i posiekałeś warzywa? Teraz tylko rozpal grill, włóż żeliwną płytę, schłodź drinka, zaproś przyjaciół i ciesz się smaczną kolacją na świeżym powietrzu.
Informacje
Jak kupować?
Kontakt
AKCJE I PROMOCJE
Nasze oddziały